Rolf Schot Media Bemiddeling: dé specialist in mediabereik.

Benut de kansen met lokale radio, TV of internet!

Als klanten in uw plaats of regio zitten, hebben veel media een te groot verspreidingsgebied. U betaalt voor oplages die buiten uw zakelijk werkgebied vallen. Als u lokaal actief bent, bieden plaatselijke omroepen geweldige kansen.  En minstens zo belangrijk: adverteren op lokale radio, TV of internet is efficiënt en bijzonder kosteneffectief!

 

Lokale omroepen bieden interessante tarieven. Kijk maar eens op het overzicht van diverse zenders in Noord-Holland. Logisch dat steeds meer alerte ondernemers niet alles in gedrukte kranten stoppen, maar ook een deel van hun mediabudget investeren via lokale media. Rolf Schot Media Bemiddeling helpt u graag met een gericht mediaplan om uw klanten te bereiken tegen zo min mogelijk kosten.  Meer weten? Bel 0610884607 of stuur een mail. 

Partner voor uitgevers

Tevens is Rolf Schot Media Bemiddeling al ruim 30 jaar een sterke partner in advertentieverkoop voor tijdschriften en (relatie)magazines. Voor veel (buitenlandse) uitgeverijen is het in dienst hebben van eigen salespersoneel te kostbaar. Voor hen zijn wij de juiste partner bij het efficiënt aanbieden van advertentieruimte op de Nederlandse markt. Zo verzorgt Rolf Schot Media Bemiddeling de advertentieverkoop voor Duitsland Magazine en Woord en Gebaar